فلفل چیلی غذای مفیدی است که دارای خواص ضد درد، تقویت کننده متابولیسم و ضد سرطان است. با این حال، مصرف بیش از حد می تواند باعث آسیب عصبی، ناراحتی گوارشی و افزایش موقت فشار خون شود.
فلفل چیلی حاوی کپسایسین است که ممکن است به مدیریت وزن، افزایش متابولیسم، کاهش اشتها، تسکین درد و التهاب و بهبود سلامت قلب کمک کند. با این حال، مصرف زیاد فلفل چیلی می تواند منجر به مشکلات گوارشی مانند سوزش سر دل و زخم معده شود. علاوه بر این، برخی از افراد ممکن است به کپسایسین حساسیت داشته باشند و دچار تحریک پوست یا مشکلات تنفسی شوند. خواص فلفل سبز تند و شیرین
برای درمان آلرژی غذایی، بهتر است با پزشک عمومی یا متخصص آسم و آلرژی مشورت کنید. علاوه بر این، اگر می خواهید این غذا را در رژیم غذایی خود بگنجانید، متخصصان تغذیه و متخصصان طب سنتی می توانند به شما کمک کنند. وب سایت DoctorTo به شما این امکان را می دهد که قبل از (یا همراه با) مراجعه حضوری خود یک مشاوره آنلاین دریافت کنید. به خواندن این مقاله ادامه دهید تا با فواید و مضرات فلفل هندی آشنا شوید.
چرا فلفل تند است؟ (دلیل تند بودن فلفل)
در سال 1492 کریستف کلمب وارد آمریکا شد و مسیر جدیدی به هند کشف کرد. او نه تنها آمریکا را با هند اشتباه گرفت، بلکه فلفل چیلی را با فلفل سیاه اشتباه گرفت و به دو گیاه کاملاً متفاوت هم نام داد. از آن زمان به بعد، فلفل چیلی نه تنها به اروپا، بلکه بعدها به هند نیز معرفی شد و شاید غذاهای هندی را تندتر کرد.
فلفل چیلی در واقع میوه های گیاه فلفل قرمز است. فلفل ها درختچه های کم ارتفاعی هستند که پستانداران می توانند آنها را بخورند، به جز پرندگان، کپسایسین پستانداران را به دلیل طعم تندش منزجر می کند، اما پرندگان نمی توانند طعم تند فلفل را احساس کنند. از آنجایی که پرندگان دندان ندارند، دانه های فلفل را نمی جوند، دانه هایی که قبل از اینکه دوباره جوانه بزنند هضم و دفع می شوند. اما پستانداران از دندان های خود برای خرد کردن دانه ها استفاده می کنند که برای تولید مثل فلفل بی فایده است.
کپسایسین در ابتدا یک واکنش دفاعی گیاه فلفل در برابر پستانداران بود، زیرا هدف اصلی میوه آن جذب سایر حیوانات برای پخش دانه های گیاه و تولید مثل است. اما میل انسان به امتحان طعم های مختلف غذا، آن را به عطری جذاب در چشم سرآشپزها تبدیل می کند.
تندی فلفل چیلی را چگونه احساس می کنیم؟
بیشتر مردم با این چهار طعم آشنا هستند: شیرین، شور، ترش و تلخ. اما تندی آن با این طعم ها متفاوت است. حتی نحوه تجربه ما از تند بودن فلفل کاملاً با طعم های دیگر متفاوت است. در دهان، یک گیرنده عصبی به نام TRPV1 وجود کپسایسین (و برخی مواد دیگر) را تشخیص می دهد. https://parsiday.com
این نوع گیرنده عصبی علاوه بر اعصاب پوستی در اعصاب دهان و لب نیز وجود دارد که یکی از وظایف آن کنترل دمای بدن است. دمای بالای 43 درجه سانتیگراد این گیرنده را تحریک می کند. اثر کپسایسین بر روی این گیرنده عصبی این است که آستانه تحمل دمای آن را به زیر دمای بدن یعنی زیر 37 درجه سانتیگراد کاهش می دهد. هنگامی که کپسایسین وجود دارد، این گیرنده های عصبی گرما را حس می کنند و دهان شما شروع به سوزاندن می کند.
اگرچه مکانیسم خاص اثر کپسایسین بر TRPV1 هنوز کشف نشده است، اما می دانیم که اثر تندی از فردی به فرد دیگر متفاوت است. در حالی که برخی از افراد از برخی غذاها به دلیل تند بودن آنها اجتناب می کنند، برخی دیگر کاملاً از خوردن غذاهای تند لذت می برند. زیرا برخی از فرهنگ ها به خاطر غذاهای تندشان معروف هستند. مطالعات ثابت کرده است که در عمل، تأثیر تندی بر روی افراد به میزان مصرف فلفل چیلی بستگی دارد، به عبارت دیگر، افرادی که در رژیم غذایی روزانه خود فلفل تند می خورند، کالری کمتری برای همان تندی می سوزانند.
آیا خوردن فلفل چیلی با درد ارتباط دارد؟
مغز انسان احساس درد را ناشی از چیزی خطرناک تفسیر می کند و آن را در اولویت قرار می دهد. از آنجایی که فلفل چیلی دردناک است، اگر محتوای فلفل یا کپسایسین زیاد باشد، طعم های دیگر در غذا کمتر قابل توجه است. البته در شرایط آزمایشگاهی اگر بعد از خوردن فلفل چیلی چیزی نخورید، درد ناشی از خوردن فلفل چیلی بعد از حدود 5 دقیقه به اوج خود می رسد، سپس حدود 5 دقیقه طول می کشد و سپس شروع به فروکش می کند.
- ۰۳/۱۱/۱۸